Trade & Distribution er en ny spennende aktør med store ambisjoner for det norske markedet. Vi jobber for -og representerer både norske og internasjonale merkevarer der vi tilbyr kommersielle løsninger tilpasset dine behov – uansett om du trenger støtte i hele eller deler av verdikjeden.

Fullskala import- og distributøroppdrag med kapasitet for alt fra ledelse, analyser, prognoser, logistikk og lager, EDI-løsninger og ordrer, lager og fakturering, til kommersielle strategier og planlegging, markedsføring, sentral kundebehandling (KAM), feltsalg, demonstrasjoner etc.

Skreddersydde løsninger – Hvis du trenger en mer skreddersydd kommersiell løsning basert på dine spesifikke behov, løser vi det også. Vi håndterer alt for å få produktene fra produsent til forbruker.

Begrensede oppdrag – Vi gjennomfører også spesialiserte oppdrag og rådgivning i for eksempel kategori- og markedsanalyse, utvikling av kommersielle strategier og lanseringsplaner.

“Management for hire” – Hvis du trenger støtte fra dyktige lokale spesialister innen for eksempel Key Account eller Country Management, løser vi det vanligvis også.